• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg

X2-SOLUTIA

Principiul inovativ X2 al circuitului serial

Pe cand in cazul corpurilor plate de incalzire de pana acum placile se incalzeau simultan, in cazul Therm X2 se va incalzi prima data elementul din fata. Pe durata unei functionari normale placile din fata se incalzesc integral iar placile din spate abia se incalzesc.

Astfel datorita puterii in continua crestere si capacitatii de transmisie incaperea se va incalzi foarte repede. In comparatie cu corpurile de incalzire plate rezultatul este exceptional din mai multe puncte de vedere: Therm X2 ajunge cu 25% mai repede la capacitatea de incalzire maxima. Emana cu 100% mai multa caldura in timpul functionarii normale iar cheltuielile de incalzire se reduc cu pana la 11% datorita supapei.

Principil unic X2, asigura confort maxim si in acelasi timp reduce consumul de energie

Datorita preturilor in crestere continua a energiei si a cerintelor cat mai exigente utilizarea optima a energiei a devenit o necesitate. Tehnologia moderna care pana in prezent se putea realiza doar prin instalatii montate in pivnita sau pe acoperis, acum pot functiona eficient si prin intermediul unor corpuri de incalzire amplasate in caminul dvs.

Tehnologia inovativa asigura confortul maxim in caminul dvs la un consum minim de energie.

Principiul inovativ X2 care asigura circulatia in serie a agentului termic este patentat

Therm 2X este primul si singurul corp de incalzire prin intermediul caruia se poate economisi energie si in acelasi timp se asigura mai mult confort. Datorita calitatilor sale exceptionale a fost premiat de catre Forumul Energetic din Bayern.

X2-SOLUTIA