• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg

Colectia "Chrom" - stralucirea formei

chromRadiatoarele design Kermi captiveaza prin limbajul consecvent al formelor, prelucrare de nivel inalt si functionalitate perfecta.

In cadrul colectiei „Chrom”, Kermi prezinta radiatoare deosebite in finisaj nobil al suprafetelor cromate, si astfel pune un accent suplimentar din punct de vedere al prezentarii in ambientul baii si al locuintei.

Designul foarte apreciat al radiatoarelor Kermi arata foarte bine in orice mediu.

Cu suprafetele valoroase ale colectiei „Chrom”, radiatoarele avanseaza la rangul de elemente independente de mobilier cu o stralucire fascinanta. Astfel sunt satisfacutii si iubitorii designului clar sau ai celui organic, in aceeasi masura.

Credo – Uno, Credo – Half precum si variantele Basic sunt atemporale in linie dreapta, in timp ce Jive si Icaro fascineaza prin curbele armonioase ale sarpelui de caldura caracteristic.

Daca Icaro si Basic sunt complet cromate, celelalte modele sunt individualizate prin alte accente de efect de alta culoare. Pentru aceasta, sta la dispozitie intreaga paleta de culori Kermi.

Bineinteles ca se pot obtine si accesoriile, racordarile si capetele termostatice, tot in crom.

Pe langa racordarea la centrala termica, toate modelele din colectia „Chrom” pot fi livrate si ca functionare mixta (cu rezistenta electrica auxiliara) sau pentru functionarea pur electrica.

chrom

Cea mai inalta calitate pentru suprafete cromate imaculate

Suprafetele imaculate de crom ale radiatoarelor pot fi atinse doar prin standarde inalte de calitate. Sub moto – ul „Qualität aus einer Hand / Calitate dintr – o mana“, Kermi nu accepta nici un fel de compromisuri. Finisarea si cromarea are loc in fabrica. Datorita acestui proces de finisare si datorita controlului final foarte detaliat, se poate asigura standardul de calitate al produselor finite si al suprafetelor, pe durata indelungata.

Sub aceste premise, finisajul suprafetelor poate beneficia deplin de avantajele sale, precum capacitatea de rezistenta, rezistenta la coroziune si usurinta de ingrijire.

Siguranta & mediu

In ceea ce priveste rezistenta la mediu, nici in cazul colectiei „Chrom” nu se fac nici un fel de compromisuri. Kermi este constienta de responsabilitatea sa si efectueaza stratificarea suprafetelor intr – o instalatie proprie, complet automatizata si ghidata de procesoare, care a fost conceputa conform celor mai inalte standarde tehnologice si de mediu.
Astfel apa uzata este prelucrata si refolosita iar emisiile instalatiei se gasesc mult sub normele europene concludente. Toate aceste prevederi asigura faptul ca instalatia este pe deplin sanatoasa atat pentru colaboratori cat si pentru locuitori.

Pentru asigurarea acestui standard inalt, managementul de mediu al Kermi este certificat conform DIN EN ISO 14001:2004.