• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg

RADIATOARE DESIGN

A realiza un confort termic intr-o incapere presupune mai mult decat ridicarea temperaturii. Pentru obtinerea unei armonii maxime, se cere si realizarea unui ambient placut si a unei doze mari de confort. Pentru acest lucru ,KERMI a creeat un program complex care asigura o unitate perfecta la incalzirea bailor si a spatiilor de locuit. Programul KERMI „corp de incalzire creativ” asigura satisfacerea tuturor doleantelor si stilurilor individuale.

Ce trebuie sa cunoasteti dvs.
Clasa extra din cadrul KERMI, straluceste din nou ca urmare a liniei noi de proiectare. Se adreseaza pretentiilor deosebite si situatiilor unice. Aceasta clasa, reanalizeaza linia clasica orizontala, asigurand o diversitate in domeniul formelor si culorilor, a randamentelor termice si multitudinilor functionale. KERMI asigura o calitatea deosebita pentru realizarea unui confort termic modern. Programul KERMI aduce la acelasi numitor comun, caldura placuta si asigurarea unui mediu prietenos. Realizare deosebita, aspect coloristic variat, randament termic superior. Dvs. alegeti varianta de incalzire si lasati executarea lucrarii specialistilor din acest domeniu. Dvs. veti constata cu satisfactie ca KERMI asigura in permanenta o calitate deosebita si o siguranta deplina in exploatare, precum si prelungirea duratei de viata a echipamentelor.

Tehnica de incalzire deosebita cu un randament maxim si un reglaj fin.
Corpurile de incalzire creative tip KERMI, sunt compatibile din fabricatie la o functionare cu orice tip combustibil utilizat pentru instalatia de incazire (gaz, combustibil lichid, combustibil solid, alte surse neconventionale). In afara racordarii clasice la orice sistem de incalzire centrala, la multe modele exista posibilitatea racordarii la sistemele electrice de incalzire.                                                                                                                       

DOCUMENTATII:

Gama de culori

Catalog radiatoare 2010Jive Ideos Credo Duo Credo Half Icaro Credo Swing
Jive Ideos Credo Duo Credo Half Icaro Credo Swing
Credo Twist Credo–V
Credo
Credo–E
Noul Credo Uno
Basic–50; 50 R
Credo Twist Credo–V Credo Credo–E Noul Credo Uno Basic–50; 50 R
Basic–D Karotherm Fedon Decor–S Decor–D Decor–V
Basic–D Karotherm Fedon
Decor–S Decor–D Decor–V