• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg

X2 - PRINCIPIUL

Confort general maxim cu consum scazut de energie – cum le putem avea pe amandoua ?! Iata o intrebare la care Kermi a gasit raspunsul: Therm X2 !!!

Ca un dezvoltator de solutii inovatoare recunoscut in domeniul radiatoarelor, Kermi a introdus pe piata in anul 2005 noul radiator Therm X2 la expozitia ISH din Frankfurt.

Totul a pornit de la urmatoarele premise de calcul: dat fiind faptul ca 90% din consumul de energie al caminelor este folosit pentru incalzire, in acest domeniu putem sa realizam cele mai spectaculoase economisiri de energie (pentru ca avem de unde). Pe de alta parte este important ca fiecare incapere a caminului nostru sa fie incalzita pentru satisfacerea cerintelor de confort ambiential.

x2

 

 

 

 

 

 

 

Aici intervine Kermi: Datorita principiului inovativ X2 al circuitului in serie; in cazul corpurilor de incalzire de pana acum placile se incalzeau simultan (in paralel), la radiatorul Therm X2 se va incalzi prima data placa din fata. Pe durata unei functionari normale placa din fata se incalzeste integral iar placa din spate abia se incalzeste. Astfel incaperea se va incalzi foarte repede, placa frontala radiaza mai multa caldura in timpul functionarii normale iar cheltuielile de incalzire se reduc substantial datorita ventilului special.

x2x2