• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg

Noutati Xlink

Modulul de racordare pentru incalzirea de pardoseala

xlinkLegatura perfecta intre design termic de avant-garda si incalzirea avansata de pardoseala.

Combinatia de radiator si incalzire de pardoseala este din ce in ce mai cautata. Ceea ce a lipsit pana acum, era o solutie convingatoare din punct de vedere estetic si tehnic pentru problema legarii si a functionalitatii.

Acum, Kermi a dezvoltat elementul perfect de legatura: xlink modulul de racordare pentru incalzirea de pardoseala. Pentru Credo – Duo, Credo – V si Noul Credo – Uno – V, complet ascunsa privirii, integrata in masca radiatorului, aceasta asigura o temperatura constanta a pardoselii in baie – indiferent de temperatura incaperii.

Fara racordare la curent electric sau masuri suplimentare de constructie si fara interventia la reglarea centralei termice. Ca si unitate completa cu element de reglare de temperatura independent functional si blocaj al robinetului, deja integrat.

Pentru o racordare simpla, rapida si directa la garnitura de ventil a Credo – Duo , Credo – V respectiv Credo - Uno II – V – in locul proiectarii si montarii complicate a unei cutii construite in perete.

xlink
xlink
Solutie fiabila, estetica si tehnica. Toate racordarile sunt pe un nivel si ascunse sub masca radiatorului. Cu reglare de temperatura. Fara legatura la curent, fara alta masuri de construictie, fara interventie in reglarea centralei termice.